marți, 13 octombrie 2009

A cazut Guvernul!



Marţi, 13 octombrie 2009, este ziua când prima dată în istoria postdecembristă a României Parlamentul şi-a exercitat efectiv controlul asupra Executivului adoptând moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi PSD "11 pentru România" şi trântind Guvernul Boc 2. Moţiunea de cenzură a fost adoptată cu 254 de voturi "pentru", minimum necesar fiind 236.



sugestiva poza nu?

Prin moţiunea de cenzură adoptată de Parlament, Emil Boc a căzut a doua oară. Prima dată s-a întâmplat la emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Antena 1, pe 13 noiembrie 2003. A fost tot deci tot într-o zi de 13, şi ambele căzături au fost la fel de dureroase. Singura diferenţă e că la emisiunea lui Gheorghe Boc a căzut de la înălţime. Când a căzut în Parlament, era deja foarte jos...

Un comentariu:

  1. Dupa parerea mea cred ca intr-o tara unde vrei sa faci ceva si te bagi peste interesele "marilor" oameni care ne conduc nu o sa iesi niciodata cu fata curata ! Nici macar nu poti spera in ceva mai bun cand grupul celor caror nu le mai ajunge va spulbera pe oricine se impotriveste dorintelor lor financiare defapt (tunuri) ! Domnul viitor premier Emil Boc nu este altceva decat o victima a marsaviei sistemului politic roman si a ANARHIEI ! Domnul presedinte Traian Basescu va actiona ca ca un roman adevevarat prin faptul ca va refuza abureala unui tehnocrat prin fapul ca va alege ceeai cei bine pentru romania !Insa ma ingrijoreaza ca acel asa zis PARLAMENT al Romaniei nu va oferi votul e sustinere si astfel va trimite ROMANIA intr-un colaps financiar si politic urias punand in pericol si fondurile de la FNI !

    RăspundețiȘtergere