luni, 19 aprilie 2010

Noru' de cenusa, noua scuza nationala

Voi ati observat cum tot ce se intampla in Romania recent se datoreaza numai renumitului nor de cenusa?
Cate emisiuni, cate transmisiuni in direct si in exclusivitate, cate publicatii in toate revistele gen can-can, TOATE cu acelasi subiect "conseciintele aparitiei norului"...si sa nu va ganditi ca se abordeaza subiecte normale, sa se discute despre cauze,despre urmari,despre implicatii la nivel mondial si cat de afectate sunt diferite tari (mie chiar mi-ar place sa vad un reportaj despre pierderile companiilor aeriene sau ce se intampla cu oamenii aia blocati prin aeroporturi de cateva zile) dar nuuuuuuuu...la noi se vorbeste despre "cum a ramas bianca lu' bote in danemarca" si alte porcarii de genu' asta.
In fine, ma bucur nespus ca Romania are o noua scuza nationala pentru tot...poate din cauza asta:
- au pierdut steaua si dinamo
- domnu' Poc si al sau cabinet capabil schimba sistemul educational din 3 in 3 luni
- (si acum sa ma raportez strict la orasul Iasi) in continuare sistemul de transport in comun e oribil, stai cate 30 de minute in statie asteptand si cand in sfarsit vine o conserva cu placute de inmatriculare din Bulgaria nu ai loc sa arunci un ac in el si cel mai tare se mai si strica in mijlocu' drumului (mi s-a intamplat dimineata asta)! Naiba sa-i ia!

si acum o poezie creata cand asteptam in statie:

Vine noru
Pleaca noru
Noi ramanem tot cu chioru'

3 comentarii:

  1. Intai a fost criza economica, acum e norul. Ma intreb ce scuza va mai urma pentru lucrurile patetice care se intampla in Romania. Probabil tot din cauza norului profesorii sunt acum in greva si probabil din cauza norului lumea se va plange mereu de lipsa banilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vino in Podu Ros dimineata, intre 7 si 9 si vezi cum este, de iti vine sa plangi, nu alta. Preferi sa te trezesti cu o ora mai devreme si sa mergi pe jos. Si lumea tot il ridica in slavi pe Nichita.
    I.

    RăspundețiȘtergere