joi, 24 decembrie 2009

Atmosfera Crăciunului...

Deodata simţi ca nu mai eşti...un Tu simplu...ci o persoană complexă şi total diferită de cea pe care o cunoşteai, eşti invăluit de o atmosfera divină ce se învârte ca o ceaţă caldă în jurul fiinţei tale. Nu realizezi ce se-ntamplă...dar ştii că e ceva minunat! Te hotărăşti să deschizi ochii şi vezi un brad înalt cu globuri divers colorate, vezi cadouri numeroase şi o masă plină cu gustări alese..

Pentru Dănuţ: Nu suntem niciodată singuri - acesta este mesajul Crăciunului. Crăciunul înseamnă mai mult decât brazi impodobiţi, lumănări aprinse, miros de cozonaci si portocale proaspete,oameni de zăpadă,cadouri etc... Crăciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al parintilor, al celor dragi care luminează tot anul.Este bunătatea, speranţa renăscută, este pace şi inţelegere...

Cu ocazia mult aşteptatei sărbatori a Crăciunului vă urez să reuşim cu toţii să descoperim adevăratul sens al Crăcinului!

Un comentariu:

  1. Asa e Robert, nu suntem niciodata singuri. Eu in zilele de craciun lucrez, dar am alaturi de mine nijte oameni cu sufletul mare, Roderick si sotia sa Wendy ne-au invitat sa petrecem cu ei Craciunul (fermierii), desi ma cunosc de o saptamana doar, si ceilalti 2 ucrainieni cu care stau, sarbatoresc pe 7 ianuarie Craciunul, dar intretin atmosfera si ma fac sa uit ca sunt departe de casa, desi nu se compara. Eu sunt alaturi de tine si de ceilalti cu sufletul, 24 de ore pe zi 7 zile pe saptamana. Nu uitati asta niciodata, Jasu e mereu prezent in Iasi . Sarbatori fericite si "succesuri" si tie "pretene"

    RăspundețiȘtergere